Sunday, October 16, 2011

What is your favorite piece of jewelry?

Svi znamo da je nakit jedan od najstarijih oblika ukrašavanja. Nekada davno (kao i danas) koristio se za pokazivanje bogatstva. Ja nisam ljubitelj zlata, bar ne sada, možda ga nekada i zavolim. Volim srebo i bijelo zlato, a volim i bižuteriju, jeftino, pristupačno i po nešto za svačiji ukus. Ja osobno najviše volim duge lančiće sa nekim super privjeskom, multi-layerd lančiće - ovi su mi možda i omiljeni :) ogrlice nisam nikada nešto preferirala ali sve više razmišljam i o njima. Sljedeće na mojoj listi jest prstenje, najviše volim metalno prstenje u boji srebra ili boji bronce, u suštini ni jednu boju ne bih odbila :) Zatim na scenu stupaju narukvice svih vrsta, charm-narukvice, obične okrugle u većem broju i slično. Naušnice sam nekada preferirala ali sve manje ih nosim, a kada nosim to su neke jednostavne uz uho, ovisi od raspoloženja :) To je moja lista,a ostatak raznih aksesoara upotrebljavam kako mi se koji svidi i kada nađem nešto zanimljivo.

Koji je vaš omiljeni komad nakita, šta najradije nosite?
What is your favorite piece of jewelry?



Slike su sve iz S.Art kolecije, nešto je u mojoj privatnoj kolekciji, neki komadi su pronašli svoj dom a neki tek čekaju :)
Ja lično ne nosim samo svoj S.Art nakit rado kupujem od drugih djevojaka koje se time bave kao i u raznim accessorize trgovinama.

Tuesday, October 4, 2011

Great giveaways!

The first one is on Valentine Kisses - 500 followers giveaway
There are 60 beautiful prizes so hurry up and follow this blog so you can enter this great giveaway  :) Here is the link for the blog Valentine Kisses.




 The second giveaway I entered is on KarenD - Halloween Harvest Giveaway
There are 7 great nail polish prizes so follow and enter this great giveaway.



This giveaway is on Lovefemme blog and it is about the favourites of lovefemmes itself :) hurry up and enter this great giveaway.