Sunday, November 13, 2011

Po narudžbi!

Dear bloggers, nije me bilo skoro mjesec dana, vremena imam skroz malo tako da pravljenje nakita pada u drugi plan i čeka na nešto slobodnog vremena. Ali prije par dana sam dobila porukicu sa jednom posebno narudžbom, pa kako odoliti? Javila mi se djevojka sa željom da joj napravim suvenirčiće za djevojačku zabavu koju je spremala svojoj prijateljici. Razmišljale smo šta da napravimo, prstenčiće ili brošiće ali odluka je pala na brošiće. Materijal koji sam koristila bila je fimo masa, tehnika fimo transfer i onda se sve prepusti mašti na volju :)
Ja sam odlučila da to sve malo i ukrasim i onda sam napravila okvir oko broša od malih kuglica fimo mase i finalni proizvod je super ispao kako i vidite na slikama.



 Koristila sam carmine red i pearl white boju. Pearl white je misteriozni pri pečenju potpuno promijenila boju, zašto? Ni sama ne znam! Koristila sam je i prije i ovo mi se nije dešavalo, ali finalni proizvod je ipak super ispao, meni se svidjelo a najbitnije da se svidjelo i djevojci koja je to sve naručila :) a njezinoj prijateljici sve najbolje u budućem zajedničkom životu želi S.Art!





Pogledajte ovaj super giveaway na blogu nailsfromfairytale - Great giveaway!




Do sljedećeg posta <3 S.Art

9 comments: